Inwestycja

Dzienne światło, które wypełnia wnętrza mieszkalne, czyni je wizualnie bardziej przestrzennym. W przypadku tego zlecenia, inwestorowi zależało na wkomponowaniu jak największej ilości naturalnego światła do pomieszczeń, zarówno w dolnej części domu, jak i na jego piętrze. Duże przeszklenia, pozwoliły uzyskać zamierzony efekt i jednocześnie nadać całemu obiektowi nowoczesny wygląd.

W projekcie, na specjalne życzenie Klienta, uwzględniono również taras w bocznej części obiektu, w odstępstwie od standardowej lokalizacji przy tylnej części domu.

Cała nieruchomość została wzniesiona w spokojnej podmiejskiej okolicy, dzięki czemu jej mieszkańcy mogą cieszyć się w spokoju wolnym czasem. To właśnie tutaj stworzyliśmy wymarzony dom dla 4-osobowej rodziny w duchu minimalizmu i estetycznej klasyki. Jednocześnie, specjalnie dopasowany projekt rozmieszczenia pomieszczeń, czyni je bardziej funkcjonalnymi.

KLIENT

Tristique Turpis Ltd.

WYKONASTWO

Projekt Domu/ Prace budowlane / Wnętrze

Skontaktuj się z nami.

Nie jesteśmy teraz w pobliżu. Ale możesz wysłać do nas e-mail, a my skontaktujemy się z Tobą, jak najszybciej.

Zmień captcha txt
Call Now ButtonZadzwoń